Chris Hemsworth is compleet onherkenbaar op foto's 'Mad Max'-film 'Furiosa'

Chris Hemsworth is compleet onherkenbaar op foto's 'Mad Max'-film 'Furiosa'

De acteur speelt een belangrijke rol in de 'Mad Max: Fury Road'-prequel.

George Miller wist hoge ogen te gooien met zijn keiharde actiefilm Mad Max: Fury Road. De regisseur werkt nu dan ook alweer aan een nieuw hoofdstuk, al gaat het deze keer om een prequel, waarin Chris Hemsworth een belangrijke rol speelt. Nu zijn de eerste foto's van de acteur verschenen!

In Fury Road speelt Tom Hardy de hoofdrol, maar Charlize Theron als Furiosa is net zo belangrijk voor het verhaal. De prequel gaat dan ook over haar personage, maar zal deze keer gespeeld worden door Anya Taylor-Joy, aangezien het gaat om een jonge Furiosa.

Andere rollen
Hemsworth wist ook een belangrijke rol in de film te bemachtigen. Het is nog niet geheel duidelijk wie de acteur speelt in de spin-off, maar het gerucht dat al een tijdje de ronde doet is dat hij de grote schurk Dementus zal incarneren.

Nu zijn ook de eerste foto's online verschenen van de acteur, die werd gespot op de set. Hemsworth ziet er bijna onherkenbaar uit, aangezien de spierbundel een dikke, rode baard en een grote prothetische neus draagt. Zijn kostuum is echter niet goed zichtbaar, aangezien hij een lange jas draagt. De afbeeldingen zijn hier te bekijken.

Nog even wachten
Ongeacht van het personage dat Hemsworth zal spelen, zal de film weer bomvol indrukwekkende actiescenes zitten. Eerdere afbeeldingen lieten al zien dat Furiosa, net zoals zijn voorganger, weer voor de onmiskenbare en dystopische toon gaat met de nodige gave voertuigen.

Helaas zullen we wel nog even moeten wachten op de film. De blockbuster zal namelijk pas in mei 2024 te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair