David Harbour viel maar liefst bijna 40 kilo af voor deze blockbuster(s)!

David Harbour viel maar liefst bijna 40 kilo af voor deze blockbuster(s)!

Voor 'Black Widow' bijna 30 kilo, en nog eens zo'n 10 kilo extra voor 'Stranger Things'.

David Harbour speelt wederom een grote rol in het vierde Stranger Things-seizoen, waar recentelijk nog de laatste afleveringen van verschenen. Het viel fans wel op dat de acteur enorm is afgevallen en dat is ook zeker zo. Tijdens een recent interview liet hij zich erover uit.

Harbour, eveneens bekend van blockbusters als Extraction en Black Widow, is opnieuw te zien als Chief Jim Hopper, die in een Russische gevangenis terecht is gekomen. Om geloofwaardig over te komen is hij behoorlijk afgevallen, namelijk maar liefst bijna 37 kilo!

Anders
De acteur geeft dan ook toe zich heel anders te voelen: "Vroeger was ik best wel 'trots' op mijn gewicht en ik hier werd ik ook, dankzij mijn gewicht, voor bepaalde rollen gevraagd. Toen ik Lilly [Allen, de bekende zangeres, nu zijn vrouw] leerde kennen, had zij ook totaal geen moeite met mijn gewicht, mijn wilde haar en baard".

Toch moest de acteur flink afvallen voor Marvel voor zijn rol als de Russische supersoldaat Alexei Shostakov in Black Widow: "Bepaalde scenes hebben we opgenomen toen ik nog een dikke buik had, dus de grote buik die jullie in de film zien is echt. Maar ik ben voor die film al zo'n 27 kilo afgevallen".

Meer
Hier deed de acteur nog eens een schepje bovenop en viel hij nog eens een extra 10 kilo af voor Stranger Things: "Het is wel grappig, want Lilly had er in het begin moeite mee. Ze wilde niet dat ik me geforceerd voelde om te veranderen en wilde ook dat ik geen ongezonde dingen ging doen om snel af te vallen".

"Toen ik op mijn zwaarst was, woog ik zo'n 127 kilo. Ik vond dat geweldig maar nu weeg ik dus 90 kilo. Ik heb gewoon maar heel weinig gegeten. Je probeert eigenlijk van allerlei speciale technieken, maar het beste helpt gewoon om minder te eten. Maar het was wel lastig, ik denk niet dat ik ooit nog zo veel zal afvallen voor een rol".

Weer bijkomen
De acteur zal eerder waarschijnlijk weer bijkomen, aangezien hij een brute Kerstman gaat spelen in de film Violent Night. Daar kijkt hij wel naar uit. Zo zegt hij grappend: "Gewicht verliezen vond ik lastig, maar zelf kom ik makkelijk bij. Daar ben ik erg goed in!"

NieuwsFilm

meest populair