Algemeen

Silver Surfer gaat solo

door FilmTotaal op 15.06.2007 om 12:58 in Algemeen
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer gaat vandaag in de Verenigde Staten in première, en nu is al bekend dat de grote bad guy daaruit zijn eigen film krijgt. De filmmaatschappij heeft J. Michael Straczynski aangesteld om daarvoor het script te schrijven.

De Silver Surfer heette vroeger gewoon Norrin Radd, een jonge astronoom die het hulpje werd van planeteneter Galactus. In Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, eind juli pas in de Nederlandse bioscopen, wordt hij ingesproken door Laurence Fishburne, en inbewogen door Doug Jones. Wanneer de Surfer-spinoff uitkomt is niet bekend.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Papigiulio

Avatar

Ingesproken door Laurence Fishburne?? Huh dat zou toch Hugo Weaving doen?

Heeft de silver surfer dan nu ook een spleetje tussen zijn tanden ? :P

Thiver

Avatar

Papigiulio "ingesproken door Laurence Fishburne?? Huh dat zou toch Hugo Weaving doen? "

Volgens mij zou Weaving een stem inspreken voor Transformers.

Papigiulio

Avatar

Thiver "Volgens mij zou Weaving een stem inspreken voor Transformers."


Oh ja, dat was het. Foutje, bedankt! Smiley face

silaz

Avatar

Ben benieuwd wat ze er mee gaan doen .

en hugo weaving doet de stem van megatron in de nieuwe .

Feoreunn

Avatar

Wat is er eigenlijk in godsnaam zo speciaal aan die Silver Surfer? OK, voor één Fantastic Four-film kan je zo'n figuur wel goed inzetten, maar blijf die zilveren janet op een surfplank maar eens een hele film boeiend maken, he. Ik zou zeggen: Goed voor één film, maar melk dat beest niet uit.

Languh

Avatar

Feoreunn "Wat is er eigenlijk in godsnaam zo speciaal aan die Silver Surfer? OK, voor één Fantastic Four-film kan je zo'n figuur wel goed inzetten, maar blijf die zilveren janet op een surfplank maar eens een hele film boeiend maken, he. Ik zou zeggen: Goed voor één film, maar melk dat beest niet uit."

mja in de serie kwam er oo niet veel vanaf. Maarja wie weet maken ze er nog wat van. Maar ik hoop dat ze het niet doorzetten dit is al erg genoeg...

vmacaay

Avatar

De Silver surfer is weldegelijk een intressant persoon. Om te voorkomen dat Galactus zijn planeet op eet offert hij zijn eigen leven op. En had hij bedacht om Galactus voortaan alleen naar planeten te leiden waar geen leven was. Helaas had Galactus ook zijn geheugen gewist. Dus wist hij daar niets meer van. Soms komt het weer boven waardoor hij een innerlijke strijd moet winnen etc....

Deweb

Avatar

Ik hoorde gisteren ook dat Doug Jones weer een voice-over heeft gekregen. En dan vraag ik me toch af..heeft die vent dan zo'n rotstem-en gezicht dat hij niet mag spreken en zich zelf mag tonen ofzo?

Spike

Avatar

Laurence Fishburne zou toch de stem van Galactus gaan inspreken? die zou namelijk ook een kleine rol krijgen........toch?????

Feoreunn

Avatar

vmacaay "De Silver surfer is weldegelijk een intressant persoon. Om te voorkomen dat Galactus zijn planeet op eet offert hij zijn eigen leven op. En had hij bedacht om Galactus voortaan alleen naar planeten te leiden waar geen leven was. Helaas had Galactus ook zijn geheugen gewist. Dus wist hij daar niets meer van. Soms komt het weer boven waardoor hij een innerlijke strijd moet winnen etc...."


OK, ik wist niet dat zijn verhaal zo ver reikte. Toch zal het moeilijk blijven om hem interessant te houden, vermoed ik.

Kimon

Avatar

Ik dacht dat The Silver Surver een 'good guy' was. Tenminste, dit haalde ik uit "Breathless" met Richard Gere. (De Amerikaanse remake van Godard's klassieker A Bout du Souffle)

NieuwsFilm

meest populair