Wordt controversiële Ezra Miller als de Flash vervangen door deze beroemde 'look-alike'?

Wordt controversiële Ezra Miller als de Flash vervangen door deze beroemde 'look-alike'?

De Page-fans laten van zich horen!

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt dan weet je waarschijnlijk wel dat het niet zeker is of Warner Bros. nog wil doorgaan met Ezra Miller als Flash. De acteur kwam in recente maanden vaker negatief in het nieuws, waardoor de studio hem misschien wel wil vervangen. Fans hebben al de perfecte acteur voor ogen.

Fans van Elliot Page denken namelijk dat de Umbrella Academy-acteur geweldig het stokje zou kunnen overnemen. De vraag is natuurlijk of het hiervan gaat komen, maar het lijkt erop dat DC niet door wil gaan met Miller.

Probleem
Het heeft een hele lange tijd geduurd voordat The Flash eindelijk zijn eigen solofilm kreeg, maar volgend jaar is het eindelijk zo ver. Toch staat DC voor een probleem, aangezien hun hoofdrolspeler de laatste tijd behoorlijk controversieel bezig is.

De acteur is dit jaar al vaker aangeklaagd voor mishandeling, wanordelijk gedrag en intimidatie. Ook werd Miller meerdere keren gearresteerd. Sommige mensen zouden het dan ook beter vinden als hij wordt vervangen.

Page
Op sociale media wordt voornamelijk Page genoemd. Zo gaan er op Twitter behoorlijk wat berichten rond dat hij dé perfecte Flash zou zijn. Of Warner Bros. hier ook zo over denkt moeten we nog achter komen. Bekijk hieronder enkele berichten.





NieuwsFilm

meest populair