3 spannende thrillers op Netflix om nu te kijken

3 spannende thrillers op Netflix om nu te kijken

Spanning en sensatie op streaming.

Op Netflix vind je flink wat uiteenlopende films. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie spannende thrillers zijn zeker het kijken waard. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Street Kings

Regie: David Ayer | Hoofdrollen: Keanu Reeves, Chris Evans, Forest Whitaker, Naomie Harris, Terry Crews, Cedric the Entertainer, Common | Kijk nu



LAPD veteraan Tom Ludlow moet zijn onschuld zien te bewijzen wanneer alles erop wijst dat hij een collega om het leven heeft gebracht.

Secret in Their Eyes

Regie: Billy Ray | Hoofdrollen: Julia Roberts, Nicole Kidman, Chiwetel Ejiofor, Alfred Molina, Dean Norris, Michael Kelly, Don Harvey, Joe Cole, Niko Nicotera | Kijk nu



Een hecht team van FBI-agenten, Ray en Jess, valt uit elkaar wanneer blijkt dat de dochter van Jess op brute wijze om het leven is gebracht. Maar liefst dertien jaar later houdt de moord Ray nog altijd bezig en wanneer hij eindelijk een nieuw spoor ontdekt, bijt hij zich er dan ook hardnekkig in vast. Ray is ervan overtuigd dat hij de zaak na al die jaren alsnog kan oplossen, maar niemand is voorbereid op het onbeschrijfelijke geheim dat laat zien wat de vernietigende effecten van wraak kunnen zijn.

Red Dot

Regie: Alain Darborg | Hoofdrollen: Johannes Kuhnke, Anastasios Soulis, Nanna Blondell, Kalled Mustonen| Kijk nu



Wanneer Nadja zwanger raakt, reist ze samen met David naar het noorden van Zweden voor een romantische wandeltocht, in de hoop hun relatie weer nieuw leven in te blazen. Deze trip verandert echter in een totale hel. Wanneer er een rode laserpunt op hun tent verschijnt en iemand het op hun gemunt lijkt te hebben, wordt het stel gedwongen om op de vlucht te slaan. Ze rennen voor hun leven, midden in de woeste wildernis, terwijl een onbekende schutter ze op de hielen zit.

NieuwsFilm

meest populair