Wereldberoemde acteur bewijst opnieuw hart voor anderen te hebben

Wereldberoemde acteur bewijst opnieuw hart voor anderen te hebben

Keanu Reeves is hartverwarmend lief voor een jonge fan en beantwoordt geduldig alle vragen op het vliegveld

Keanu Reeves bewijst opnieuw hart voor anderen te hebben en beantwoordt geduldig alle vragen van een jonge fan - en een kind kan veel vragen stellen. In plaats van de jongen af te wimpelen, zoals een ander zou doen, geeft de wereldberoemde acteur uit The Matrix-films steeds eerlijk antwoord.

De jongen kwam Keanu Reeves toevallig tegen op het vliegveld en raakte met hem in gesprek. Tv-producer Andrew Kimmel heeft de hartverwarmende conversatie vastgelegd en gedeeld op Twitter.

Zo vraagt de jongen: "Waarom was je in Londen?"
Keanu: "Om een documentaire te filmen."

De jongen: "Woon je in New York?"
Keanu: "Ik woon in Los Angeles."

De jongen: "Hoe lang blijf je in New York?"
Keanu: "Vier dagen. Nee ... vijf. Vijf dagen!"

De jongen: "Waarom ben je in New York?"
Keanu: "Om een Broadway show te zien."

Vragenvuur
Andrew Kimmel deelde het gesprek op social media, omdat hij de interactie tussen de twee zo leuk vond. Andrew Kimmel vertelde dat de vragen bleven komen en dat Keanu ze netjes bleef beantwoorden.

Kimmel vond het klasse dat iemand zo bekend als Keanu Reeves de moeite neemt om aandacht te besteden aan een toevallig passerend kind. Puur omdat Keanu weet dat het gesprek voor de ander belangrijk kan zijn.

Belangeloos
Keanu komt overigens keer op keer in het nieuws door belangeloos tijd te maken voor anderen. De presentatrice van Today glundert zelf mee, terwijl zij vrolijk het nieuws opleest. Je vindt het filmpje op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair