'Thor: Love and Thunder' zeker niet bij iedereen geliefd

'Thor: Love and Thunder' zeker niet bij iedereen geliefd

De ontvangst is toch erg wisselend te noemen.

De Marvel-film Thor: Love and Thunder gaat het financieel sterk doen voor Marvel Studios en met de ontvangst zit het ook wel snor. Toch is niet iedereen echt overtuigd van de 29e film in het Marvel Cinematic Universe. We werpen een blik op de ontvangstcijfers.

Op Rotten Tomatoes zijn ondertussen 308 recensies opgenomen en daardoor lijkt de score op de Tomatometer nagenoeg zeker: 68 procent (6,6/10) Op Rotten Tomatoes staat de Marvel-film er een stuk beter op bij het publiek, met een hoge 82 procent (4,2/5).

Metacritc noteert een score van 57 na 60 recensies. Op de IMDb kreeg de vierde Thor-film ondertussen zo'n 45 duizend stemmen en die leiden tot op heden tot een 7,1/10.

Cinemascore toch wat mager
Nadat Doctor Strange in the Multiverse of Madness een voor het MCU wat magere B+ kreeg is dat nu ook het geval voor Thor: Love and Thunder. Daarnaast wisten alleen Thor (B+) en Eternals (B) geen A-, A of A+ te scoren.

Thor: Love and Thunder is dus al de derde film in Phase 4 van het MCU die geen A-score heeft en dat is ergens toch opvallend. Zou de hoeveelheid producties in de franchise toch zijn tol gaan eisen?



NieuwsFilm

meest populair