Brengt Taika Waititi ooit een lange versie van 'Thor: Love and Thunder' uit?

Brengt Taika Waititi ooit een lange versie van 'Thor: Love and Thunder' uit?

De kans lijkt zeer klein...

De nodige filmfanaten keken verbaasd op toen ze kregen te horen dat Thor: Love and Thunder 'slechts' 2 uur en 13 minuten lang is. Niet verkeerd zou je in eerste instantie zeggen, maar het is toch de kortste Marvel-film is zes jaar. Regisseur Taika Waititi laat zich hier nu over uit.

Sommige fans hopen namelijk op een langere director's cut, een versie met alle deleted scenes, maar die gaat er volgens Waititi niet komen. De filmmaker vindt hier namelijk zelf helemaal niks aan.

Waardeloos
Zo zegt Waititi: "Ik heb al behoorlijk wat director's cuts gezien, maar die waren allemaal niet om aan te zien! Regisseurs zijn erbij gebaat dat hun films wat ingekort worden. Een film die 4 en een half uur duurt? Dat is gewoon niet goed. Daar zitten zoveel 'waardige koffiepauzes-momenten' in dat je de film niet eens stop hoeft te zetten".

Mocht hij ooit nog van mening veranderen, dan weet Waititi wel wat hij nog zou toevoegen: "Meer grappen. Er waren enkele leuke momenten die de film niet hebben gehaald, die misschien wel de moeite waard waren".

Kleine kans
Toch lijkt de kans dat we deze grappige verwijderde scenes ooit te zien krijgen zeer klein: "Je verwijdert scenes omdat ze of niks toevoegen of gewoon niet goed genoeg zijn voor de film. Als 'Love and Thunder' op DVD uitkomt dan voeg ik deze scènes niet eens toe, of gewoon als een lijst zonder links, zodat je ze niet eens kan aanklikken en bekijken".

NieuwsFilm

meest populair