Amber Heard is een golddigger volgens Mickey Rourke in spraakmakend interview

Amber Heard is een golddigger volgens Mickey Rourke in spraakmakend interview

In een recent en spraakmakend interview met Piers Morgan is Mickey Rourke eerlijk over mensen, als Johnny Depp, Amber Heard, Roman Polanski, Harvey Weinstein en Don Johnson

In een recent en spraakmakend interview met Piers Morgan is Mickey Rourke eerlijk over zijn carrière, privéleven en mensen als Johnny Depp, Amber Heard, Roman Polanski, Harvey Weinstein en Don Johnson.

Over Johnny Depp zegt de nu 70-jarige Mickey Rourke:
"Ik ken Johnny Depp al jaren, maar ken hem niet echt. Ik heb zelf een aantal jaren in een vervelende situatie gezeten. Mij werd iets verweten wat ik niet had gedaan. Daardoor kreeg ik jarenlang geen rollen in de filmindustrie. Dat ging ten koste van mijn financiën. Uiteindelijk kwam de waarheid wel naar voren, maar de schade was al verricht. Dus vind ik het vervelend dat iemand zo onderuit wordt gehaald door een gold digger."
"Denk je dat zij een golddigger is?" vraagt Piers over Amber Heard.
"Absoluut," zegt Mickey Rourke.

Vrijgezel
Op de vraag of hij nu vrijgezel is, antwoordt Mickey:
"Ja, ik ben nu zeven jaar vrijgezel. De eerste vier jaren alleen waren pittig. Maar als er ooit weer iemand in mijn leven komt, dan hoop ik dat ik die persoon kan vertrouwen."
"Hoe vaak heb jij echt gehouden van iemand?"
"Ik denk een keer."
Mickey Rourke geeft toe dat de liefde van zijn leven Carré Otis was. Dat is drieëntwintig jaar geleden.

Spijt
Zelf heeft hij spijt van ontelbaar veel dingen in zijn leven. Maar hij is blij dat er een aantal filmprojecten voor hem klaar liggen in de toekomst. In elk geval één project is met de omstreden filmmaker Roman Polanski. Over hem zegt hij:
"Ik weet niet veel over zijn aanklachten. Maar ik weet wel dat het fijn samenwerken is met hem aan films en dat ik daar blij mee mag zijn."

Een aantal filmprojecten met Harvey Weinstein heeft hij destijds afgeslagen. Maar of hij nu met hem zou samenwerken na alles wat er is gebeurd?
"Dat weet ik niet."

Extreem
Spijt heeft hij van zijn film Harley Davidson and the Marlboro Man.
"Het betaalde extreem goed. Vandaar dat ik instemde. De samenwerking met Don Johnson was heel fijn. Maar het hele project, de regisseur en alles eromheen was verschrikkelijk. Ik zou dat nooit meer doen."

Mickey Rourke is ook uitgesproken over president Poetin, president Trump, Tyson Fury, Tupac en Tom Cruise! Een deel van The Bombshell Interview van Piers Morgan Uncensored met Mickey Rourke vind jij op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair