Cameron Diaz smokkelde drugs de grens over voor haar acteercarrière

Cameron Diaz smokkelde drugs de grens over voor haar acteercarrière

Althans, dat denkt ze.

Cameron Diaz is al een tijdje niet meer echt te zien in Hollywood. De bekende actrice trok zich namelijk terug uit de spotlights, aangezien ze hier genoeg van had gekregen en toe was aan iets anders. Zolang ze maar niet terugkeert naar een van haar eerste baantjes...

Voordat haar filmcarrière echt van de grond kwam, had Diaz haar zinnen gezet op modellenwerk. Ze vertrok vervolgens naar Parijs, maar het viel helaas tegen. Ze kreeg maar geen werk, dus ging ze maar op zoek naar iets anders.

Vreemd
Uiteindelijk vond ze een 'baantje'. Diaz moest een gesloten koffer, die blijkbaar vol met kostuums zat, van Frankrijk naar Marokko vliegen. Uiteindelijk denkt Diaz dat de inhoud van de koffer toch iets heel anders was dan wat kleren.

Tijdens een recent interview laat ze zich erover uit: "Ik denk eerder dat ik drugs de grens over heb gesmokkeld. Toen ik aan de douane de vraag kreeg of ik de koffer kon openen, kreeg ik het Spaans benauwd. Ik zei daarom dat de inhoud niet van mij was. Gelukkig lieten ze me door!"

Ervaring
Diaz denkt er nog vaker aan terug, aangezien het een bijzondere ervaring was: "Dit was begin jaren negentig. Ik was dit blonde meisje met blauwe ogen, helemaal alleen in Marokko, met een koffer met een geheimzinnige inhoud. Gescheurde jeans en hoge hakken. Het was echt onveilig, maar het was de enige job die ik dat jaar in Parijs kon vinden".

NieuwsFilm

meest populair