'Thor: Love and Thunder'-grappen Taika Waititi krijgen forse kritiek

'Thor: Love and Thunder'-grappen Taika Waititi krijgen forse kritiek

Totaal misplaatst.

Taika Waititi kwam met een wel heel opmerkelijke video rond zijn eigen Marvel-film, Thor: Love and Thunder, een video die meer blootlegt dan ongetwijfeld de bedoeling was toen Waititi deze maakte.

De discussie rond Thor: Love and Thunder is helemaal niet uniform positief. Kijkers en critici vinden de VFX bijvoorbeeld onder de maat. Gek is dat niet, want Thor: Love and Thunder gebruikte de technologie The Volume van ILM, waarmee ook de serie The Mandalorian gemaakt wordt.

Thor: Love and Thunder-kritiek
In een nieuwe video gingen regisseur Taika Waititi en actrice Tessa Thompson los op de visuele effecten van hun film Thor: Love and Thunder.

Een video die duidelijk gemaakt was om de humor van Waititi weer te laten zien. Maar problematisch, want daarmee wordt een groep mensen aangevallen die al vaker klachten heeft geuit over samenwerken met Marvel Studios.

Anonieme VFX-artists deelden al eens klachten op Reddit over de samenwerking. Marvel Studios is volgens hen te zeer vervuld van zelfvertrouwen over het eigen belang en maakt op korte termijn te hoge eisen, met werkdruk en slordigheden als gevolg. "Ze zijn een verschrikkelijke klant, en ik heb te veel collega's helemaal stuk zien gaan door overwerk, terwijl Marvel de portemonnee nog wat verder dicht trekt."

De video waarin dus kritiek geuit wordt op de VFX van Thor: Love and Thunder is daarmee extra dom en pijnlijk volgens critici op de video van Waititi en Thompson.

NieuwsFilm

meest populair