Deze Oscarwinnaar keert niet terug in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Deze Oscarwinnaar keert niet terug in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Chadwick Boseman is niet de enige belangrijke acteur die niet terugkeert naar Wakanda.

Een grote ster uit de eerste Black Panther die zeker weten niet te zien zal zijn in sequel Black Panther: Wakanda Forever is Daniel Kaluuya. Tijdens een interview in het kader van Nope, liet de Oscarwinnaar weten dat hij door zijn drukke schema niet mee kon werken aan de Marvel-film.

Van veel acteurs uit de eerste film wisten we al dat ze te zien zouden zijn in Wakanda Forever, maar Kaluuya is een uitzondering. Althans, daar lijkt het op...

Mysterieuze sequel
In een eerder interview met Jemele Hill liet Kaluuya nog weten dat hij te zien zou zijn in de sequel als het verhaal erom vroeg. Hij zei toen het volgende:

"Ik heb geen idee. Als ik met Ryan spreek ga ik hem niet zeggen dat hij me in de film moet stoppen. Hij is een drukke man. Maar alles wat het verhaal vereist, weet je? Die eerste film was een belangrijk moment voor ons."

De grootste vraag rondom Black Panther: Wakanda Forever is natuurlijk hoe ze de film gaan aanpakken zonder Chadwick Boseman als hoofdrolspeler. Dat lijkt later deze maand onthuld te gaan worden tijdens de jaarlijkse San Diego Comic-Con.

NieuwsFilm

meest populair