'Mission: Impossible 7' stunts gekker dan ooit tevoren!

'Mission: Impossible 7' stunts gekker dan ooit tevoren!

De 60-jarige Tom Cruise weet van geen stoppen!

Tom Cruise wist met Top Gun: Maverick hoge ogen te gooien. De blockbuster is dan ook zijn grootste succes in zijn hele carrière, maar de nodige filmfanaten kijken nu alweer uit naar zijn volgende megaproject: Mission: Impossible 7, waarvan de stunts nóg gekker worden.

Je zou bijna denken dat het niet gekker kan. In de geliefde franchise heeft Cruise al de nodige levensgevaarlijke stunts uitgevoerd. Of het nu gaat om aan een opstijgend vliegtuig te hangen, een wolkenkrabber opklimmen of meerdere minuten z'n adem inhouden, niks is de waaghals te gek. Nu doet hij hier nog een schepje bovenop.

Meer
De franchise staat bekend om alle wilde stunts en Cruise doet deze altijd zelf. De acteur mag inmiddels dan wel 60 jaar oud zijn, hij heeft geen 'stunt-dubbel' nodig. In de trailer zagen we hem al behoorlijk wat knettergekke dingen doen, maar recentelijk deelde regisseur Christopher McQuarrie een kiekje van een Cruise stunt.

Hierin hangt de acteur aan een klein vliegtuig dat ondersteboven vliegt. Ook weten we al dat Cruise met een motor van een berg rijdt voordat hij zijn parachute opentrekt. McQuarrie liet dan ook weten dat het een hele opgave was voor nog indrukwekkendere stunts te gaan, maar dat het ze wel is gelukt.

Nog even wachten
Helaas zullen we nog even op het actiespektakel moeten wachten. Het zevende deel zal namelijk pas in 2023 te zien zijn. Daarna volgt nog een afsluitend deel, waarvoor Cruise zelfs de ruimte in geschoten wordt!

NieuwsFilm

meest populair