'Avengers: Endgame'-regisseurs over hun ultieme volgende Marvel-film

'Avengers: Endgame'-regisseurs over hun ultieme volgende Marvel-film

Secret Wars kon er zomaar eens komen.

Joe en Anthony Russo brachten ons een paar van de grootste MCU-films die er maar zijn. Ze maakten er twee over Captain America, en twee Avengers-producties. Natuurlijk hopen fans dat ze ooit terug keren naar het Marvel-universum.

Als ze dat zouden doen, hopen heel wat fans dat de twee broers een Secret Wars-film maken. In een nieuw interview gingen de twee broers daar op in.

Secret Wars-film maken
Na het succes van Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame, zit Marvel Studios natuurlijk te azen op een terugkeer van de twee sterregisseurs.

Een project waar ze het zelf regelmatig over hebben gehad, is er een rond Secret Wars, dat inmiddels ook steeds meer een mogelijkheid lijkt te worden voor Marvel Studios, dat nu druk bezig is met het opbouwen van het multiversum in zijn franchise.

De twee gaven tijdens een interview met Deadline toe dat het moeilijk zou zijn om Secret Wars te maken. Het is een verhaallijn die misschien wel ambitieuzer is dan Infinity War en Endgame.

Maar: ze "hielden ervan" als kinderen. En dus moeten ze "een nachtje slapen" over het idee van een Secret Wars-film. Hieronder het interview:



NieuwsFilm

meest populair