Wat vond de vrouw van Chris Hemsworth eigenlijk van zijn 'Love and Thunder'-naaktscène?

Wat vond de vrouw van Chris Hemsworth eigenlijk van zijn 'Love and Thunder'-naaktscène?

Billen bloot is oké, maar die spieren...

Chris Hemsworth speelt niet alleen maar Thor, de acteur heeft ook een goddelijk lichaam. Al vaker liet hij een ontbloot bovenlichaam zien, maar in Thor: Love and Thunder ging de acteur nóg verder. Maar wat vindt zijn vrouw hier eigenlijk van?

In 2010 trouwde Hemsworth met het Spaanse model en actrice Elsa Pataky. Zij is ook in Love and Thunder te zien, als Wolf Woman. Tijdens een recent interview laat Hemsworth weten dat het erg leuk was om samen in een film te spelen, al was zijn vrouw geen fan van zijn nieuwe uiterlijk.

Té gespierd
De laatste keer dat we Thor zagen was in Avengers: Endgame, waar hij behoorlijk zwaar is. Nu is hij echter gespierder dan ooit tevoren. De Australische acteur volgde dan ook een streng dieet en zat heel wat extra uurtjes in het krachthonk, maar zijn vrouw vindt het allemaal te veel.

Tijdens een scène in de blockbuster is Hemsworth 'volledig' naakt. Pataky had daar niet zo heel veel moeite mee, maar ze vond hem wel te stevig. De Australische acteur laat zich er nu over uit.

Niet mooi
Zo zegt Hemsworth: "Mij vrouw zei me toen: 'Bah, nee, dat is echt te veel!'. Ik heb de nodige vrienden die zeggen: 'Ja, je ziet er geweldig uit!' maar meerdere vriendinnen en mijn familie zeggen alleen maar 'Jakkie'!"

Pataky had dus niet zo heel veel moeite dat Hemsworth zijn achterste deelde met de wereld, maar ze vind hem dus wel té gespierd. Gezien alle actiefilms waarin de acteur nog zal verschijnen zal ze er maar beter aan kunnen wennen!

NieuwsFilm

meest populair