Schrijvers 'Deadpool 3' blij met Marvel Studios? Of toch niet?

Schrijvers 'Deadpool 3' blij met Marvel Studios? Of toch niet?

De fans hoeven zich echt geen zorgen te maken!

Toen Disney Fox overnam kreeg het Huis van de Muis héél wat nieuwe filmrechten. Eentje hiervan is Deadpool. Veel fans maken zich behoorlijk veel zorgen dat 'The Merc with a Mouth' nu netjes wordt, maar de schrijvers van het nieuwe deel laten nu weten dat we ons daar niet druk om hoeven te maken.

Rhett Reese en Paul Wernick wisten al hoge ogen te gooien met het eerste en tweede deel, en keren ook weer terug voor het derde deel. Enige tijd geleden werd nog aangekondigd dat ook dit vervolg gewoon R-rated zal zijn.

Tevreden
Reese en Wernick zijn dan ook in hun nopjes en genieten van de samenwerking met Marvel: "Het voelt heel vertrouwd aan. Marvel steunt ons enorm, maar ze geven ons echt alle vrijheid om te doen wat we willen".

"Het is dus echt leuk om te doen. We voelen ons een beetje als gestoorde wetenschappers in een groot lab. Deadpool is voor ons favoriete personage waar we ooit aan kunnen werken, dus om opnieuw een verhaal rondom hem te mogen en kunnen maken is echt een hele eer. We zijn trots dat we verder mogen gaan en het wordt echt gaaf!"

Anders
Deadpool 3 wordt dan ook de eerste R-rated blockbuster van Marvel. De grote vraag is dus wel hoe hij in het MCU zal gaan passen, aangezien de grove superheld niet zomaar met elke Avenger zou kunnen werken. Eerst zullen we maar eens even zien hoe het Deadpool afgaat in zijn derde film, die volgend jaar november te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair