Thor keert niet terug in de volgende MCU-film

Thor keert niet terug in de volgende MCU-film

Thor zit niet in Guardians 3.

Thor zit niet in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Dat zullen sommige fans natuurlijk gehoopt hebben na de cameo van de Guardians in Thors meest recente film, Thor: Love and Thunder. Helaas komt die hoop dus niet uit als we regisseur James Gunn moeten geloven.

James Gunn werkt al aan het verhaal van Guardians of the Galaxy Vol. 3 voordat Thor met de Guardians samen ging werken. Daarom was dat nooit onderdeel van het plan en zal het dat schijnbaar ook niet worden.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
James Gunn verscheen tijdens de Barstool Sports-podcast. Daarin vertelde een van de hosts dat het hem tegenviel dat de Thor/Guardians-verhaallijn opgepikt werd in Thor: Love and Thunder en niet in een door Gunn geregisseerde Guardians-film.

De host dacht ook dat het oorspronkelijke plan voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 een boel Thor zou bevatten.

Maar dat blijkt allemaal niet zo te zijn. Thor zou nooit in de film verschijnen. Gunn schreef oorspronkelijk Guardians of the Galaxy Vol. 3 met het idee de film in 2020 uit te kunnen brengen.

Hij werd kortstondig ontslagen in 2018 en in 2019 weer ingehuurd. Daarna had hij andere verplichtingen waardoor Guardians of the Galaxy Vol. 3 lang op zich laat wachten. "Ik vind de reacties geweldig, maar Thor zou nooit in Vol. 3 zitten", aldus Gunn.

NieuwsFilm

meest populair