Marvel-actrice vindt 'Thor: Ragnarok' een rommelig experiment

Tessa Thompson is eerlijk.

Jim Pedd 17 juli 2022 20:30 in Algemeen
Thor: Love and Thunder is in de bioscoop te zien en is de tweede film van de franchise die door Taika Waititi geregisseerd is.

Heel wat Marvel-sterren keerden terug voor de nieuwe film, waaronder Chris Hemsworth (Thor) en Tessa Thompson (King Valkyrie). Ook keerden Thor-sterren die we eerder niet zagen in Thor: Ragnarok ook terug, waaronder Natalie Portman als Jane Foster.

Een rommelig experiment
Thompson had tijdens een interview met Harper's bazaar bijzondere dingen te zeggen over Thor: Ragnarok.

"Het was gewoon een groot rommelig experiment," aldus Thompson. Dat werkte duidelijk, want Thor: Ragnarok is een van de best ontvangen Marvel-films ooit gemaakt. Alleen is het vervolg, Thor: Love and Thunder, lang niet zo goed ontvangen. Kijk je naar Rotten Tomatoes, scoort Ragnarok 93 procent bij critici en 87 procent bij het publiek. Het vervolg strandt op 68 procent bij critici en 79 procent bij het publiek.

De actrice vertelde ook nog iets over haar terugkeer als Valkyrie, die nu dus koning van Asgard is. "Ze heeft een duidelijke taak. Ze is meer genezen en gezonder dan de vorige keer dat we haar zagen. En ze houdt van haar werk. Al is die wel een beetje zijn shine kwijt."

NieuwsFilm