3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Ghostbusters: Afterlife (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Reitman | Cast: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, e.a.
Phoebe verhuist met haar moeder en broertje verhuizen naar een oude boerderij waar hun overleden opa ooit woonde. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters. Wanneer er nieuw bovennatuurlijk gevaar opduikt, moeten de kinderen besluiten of ze in de voetsporen van hun opa willen treden.

Spiderhead (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, e.a.
In de nabije toekomst krijgen inzittenden van een gevangenencomplex de kans om de duur van hun vonnis te verlagen door deel te nemen aan een experimenteel onderzoek. De gevangenen krijgen medicatie toegediend en moeten deelnemen aan verschillende tests. Jeff trekt zich al snel het lot van zijn medegevangene Lizzy aan en probeert haar te redden van de onderzoekers.

The First Purge (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gerard McMurray | Cast: Y'Ian Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, e.a.
Om de criminaliteitscijfers zo laag mogelijk te houden, roept de Amerikaanse regering een bijzonder experiment in het leven: één nacht lang bestaan er geen wetten en mag iedereen ongestraft plunderen en moorden. Een drugsbaron probeert in zijn eigen wijk deze nacht vol gelegaliseerde criminele activiteiten te overleven en besluit om de politiek in te gaan. Het experiment loopt namelijk al snel volledig uit de hand.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair