Tom Cruise en Salma Hayek extreem belaagd door fans in Londen

Tom Cruise en Salma Hayek extreem belaagd door fans in Londen

Fans in Groot Brittannië gingen los toen zij Tom Cruise en Salma Hayek vonden bij een restaurant

Salma Hayek meldt droog op haar Instagram: "Wanneer je je vriend Tom Cruise mee uit eten neemt."

Als je de foto op haar Insta door swipet, zie je filmpjes van de drukte rond en in het restaurant in Groot Brittannië. Iedereen wil een selfie met Tom Cruise, de topacteur met alweer een kassucces met zijn Top Gun: Maverick.

Dik omzet
De film Maverick blijft dik omzet maken en de fans schreeuwen en roepen en zwaaien. De 60-jarige Tom Cruise verblijft even in Groot Brittannië. Een goed moment om collega's te treffen die in dit deel van de wereld verblijven, zoals Salma.

De 55-jarige Salma Hayek, de ster uit de Marvel-film Eternals, ziet er prachtig uit in haar doorzichtige zwarte top en het donkere haar los. Tom Cruise draagt een zwart shirt met spijkerbroek. Beiden maken een ontspannen indruk.

Een heer
De echtgenoot van Salma moet ook ergens in het restaurant aanwezig zijn. Maar met alle drukte zal hij wel even op een afstandje wachten en Salma helpen waar nodig.

Salma Hayek vond de menigte een beetje teveel van het goede. Ze ziet er ongemakkelijk uit op de foto. Maar Tom vraagt een paar keer of het rustig mag blijven. In alle omstandigheden een heer voor zijn gezelschap.

De Instagram-post van Salma vind jij hieronder.



NieuwsFilm

meest populair