3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Mandy (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Panos Cosmatos | Cast: Nicolas Cage, Andrea Riseborough, Olwen Fouéré, e.a.
Red en Mandy leven een vredig bestaan in de bossen. Als hun toevluchtsoord wordt verstoord door een gestoorde hippiesekte geleid door Jeremiah, belandt Red in een fantasmagorische trip doordrenkt met bloederige wraak en doorspekt met vuur. Een zinderende wraakactie volgt.

American Made (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, e.a.
Barry Seal vindt zijn bestaan als piloot maar saai. Hij verdient wat bij door sigaren mee te smokkelen. Daardoor is hij alleen wel op de radar van de CIA komen te staan te staan, die hem rekruteert als informant. Ondertussen smokkelt hij echter ook cocaïne voor een Colombiaanse drugsbaron.

Moneyball (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bennett Miller | Cast: Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman, e.a.
Billy Beane, de eigenzinnige directeur van de Oakland Athletics, baalt er flink van dat zijn honkbalclub geen sterspelers kan betalen. Hij kiest voor een gewaagde strategie om het spel te veranderen. Samen met honkbalstatisticus Peter Brand neemt Beane het op tegen de rest van de honkbalwereld. Hun aanpak blijkt een recept voor succes.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair