Regisseurs 'Batgirl' over de plek van de film in het DC Extended Universe

Regisseurs 'Batgirl' over de plek van de film in het DC Extended Universe

De film lijkt wel sterk te verbonden zijn aan The Flash.

De regisseurs van Batgirl weten niet goed wat de plaats van de film is in het DCEU, en het grotere multiversum. Batgirl is geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah, die eerder ook Bad Boys for Life, en enkele afleveringen van Ms. Marvel, regisseerden.

Leslie Grace speelt die de titulaire hoofdrol, die ook bekend staat onder haar naam Barbara Gordon. J.K. Simmons keert terug in Batgirl als Commissioner Gordon - de vader van Barbara Gordon.

DCEU
J.K. Simmons zagen voor het laatst als Commissioner Gordon in Zack Snyder's Justice League uit 2021. Batman zal ook voorkomen in de film, maar dan niet Ben Affleck's DCEU-versie.

In plaats daarvan zal Michael Keaton zijn rol als de superheld uit Batman (1989) en Batman Returns (1992) herpakken. De acteur zal ook terugkeren als de gemaskerde held in de andere DCEU-film The Flash.

Batgirl
Het lijkt erop dat het voor de regisseurs van Batgirl nog onduidelijk is waar hun film in het grotere plaatje van het DC-multiversum zal vallen. In een recent interview bespreken de regisseurs hoe Batgirl een mix is van verschillende onderdelen van het DC-multiversum, wat waarschijnlijk uitgelegd zal worden in een andere DC-film, zoals The Flash.

Volgens de regisseurs heeft DC hen nooit echt uitgelegd hoe het plan van het multiversum eruit gaat zien. Dit is wat regisseur Adil El Arbi zei: "Nou weet je, we zouden een soort van hetzelfde antwoord geven, omdat we ook zouden vragen: 'Oh, je hebt J.K. Simmons uit het Snyderverse en we hebben Michael Keaton uit het Burton-verse. Wat is de situatie daar? En zij zouden zeggen, 'Maak je daar geen zorgen over. We hebben een plan. Ze hebben ons dat aspect nooit echt uitgelegd, maar ik denk dat je de andere films zal moeten zien om te begrijpen wat er gebeurt, waarom de reden is dat we in dat aspect in een soort spaghetti van Multiverses terecht zijn gekomen. Het zal een heerlijke spaghetti worden, daar ben ik zeker van."

The Flash
Het lijkt er sterk op dat Batgirl verder bouwt op de gebeurtenissen uit The Flash. Aangezien The Flash is uitgesteld van november 2022 tot juni 2023, kan het betekenen dat Batgirl ook nog uitgesteld gaat worden.

Dit kan gedaan worden om te voorkomen dat het publiek verward raakt over wat ze te zien krijgen, maar ook om te voorkomen dat spoilers van de gebeurtenissen uit The Flash worden weggegeven. Doordat Ezra Miller - de hoofdrolspeler van The Flash - de laatste tijd slecht in het nieuws is gekomen, is het nog even afwachten wat het precieze plan van Warner Bros. rondom deze twee films gaat worden.

NieuwsFilm

meest populair