Deze 6 series zijn de afgelopen tijd besproken door de recensenten van SerieTotaal

Deze 6 series zijn de afgelopen tijd besproken door de recensenten van SerieTotaal

Echt heel goed zijn deze nieuwe series helaas niet.

De recensenten van SerieTotaal zijn weer goed bezig geweest. Zo verschenen de laatste tijd veel nieuwe serie recensies.

In dit recensie overzicht bespreek ik zes nieuwe recensies die geschreven werden door de recensenten van SerieTotaal. Dit overzicht loopt van 7 tot en met 18 juli.

The Terminal List
Recensent Terence Shea besprak de nieuwe Prime Video-serie The Terminal List. Shea concludeerde het volgende over de serie: "Prime Video schreeuwt van de daken wat de enorme budgetten van hun series zijn, dus het is geen verrassing dat ook deze toevoeging aan hun assortiment prima oogt. Het oog wil ook wat, maar professionele productie is niet genoeg om een serie bingewaardig te maken."

Recensent Terence Shea geeft The Terminal List twee uit de vijf sterren. Lees hier de volledige recensie.


Bekijk de afbeelding

Black Bird
Recensent Jacoline Maes recenseerde de nieuwe Apple TV+-serie Black Bird. Maes concludeerde het volgende over Black Bird: "Hoewel niet baanbrekend, is Black Bird de moeite van het kijken waard als een masterclass voor acteerwerk en sterke dialogen. Deze houden de kijker namelijk bij de les als de minder sterke esthetiek dat niet doet."

Recensent Jacoline Maes geeft Black Bird drie uit de vijf sterren. Lees hier de volledige recensie.


Bekijk de afbeelding

Ze Weten Alles van Je
Recensent Arjan Welles besprak de nieuwe Videoland-serie Ze Weten Alles van Je. Welles concludeerde het volgende over de serie: "Zonder te spoilen: deze serie leidt niet tot nieuwe inzichten. De fictieve component is gammel en doet zelfs af aan de ernst van het feit dat Kamphuis' vrienden nog steeds niet weten wat er met hem is gebeurd. Onderzoeksjournalistiek is het evenmin."

Recensent Arjan Welles geeft Ze Weten Alles van Je twee uit de vijf sterren. Lees hier de volledige recensie.


Bekijk de afbeelding

Resident Evil
Recensent Jip Strijbos recenseerde de nieuwe Netflix-serie Resident Evil. Strijbos concludeerde het volgende over Resident Evil: "Er wordt op diverse manieren teruggegrepen op het bronmateriaal. Bepaalde locaties en personages, waarvan enkele iconische vijanden, passeren de revue, wat bij fans zal zorgen voor een feest der herkenning. Toch wekken de vele verwijzingen naar de videogames de indruk van een afgevinkte checklist van elementen waarvan de makers dachten dat de fans ze zouden willen zien. En helaas gaan deze cadeautjes gepaard met enorm achterhaalde CGI. Het originele Resident Evil uit 1996 heeft gebeld en wil zijn tussenfilmpjes terug."

Recensent Jip Strijbos geeft Resident Evil twee uit de vijf sterren. Lees hier de volledige recensie.


Bekijk de afbeelding

D.B. Cooper: Where Are You?
Recensent Arjan Welles recenseerde ook de nieuwe Netflix-serie D.B. Cooper: Where Are You? Welles concludeerde het volgende over de serie: "De serie fungeert vooral als overzicht van de ontwikkelingen in de zaak en als studie van de sensatiebeluste mens afgezet tegen de tijdsgeest waarin bijvoorbeeld het vlieggedrag van de mens compleet anders was dan nu en stewardessen een kwetsbare positie innamen omdat ze als lustobject werden gezien. D.B. Cooper: Where Are You? wekt al van meet af aan de indruk geen antwoorden te zullen geven, al blijf je hopen op toch wat meer."

Recensent Arjan Welles geeft D.B. Cooper: Where Are You? drie uit de vijf sterren. Lees hier de volledige recensie.


Bekijk de afbeelding

Farzar
Recensent Terence Shea besprak ook de nieuwe Netflix-serie Farzar. Shea concludeerde het volgende over Farzar: "De afsluiter van het seizoen opent een deur naar een nieuwe status quo, voor het geval dat Netflix de serie verlengt. Die kans is er best, want de gebruikerswaarderingen per aflevering op IMDb laten een stijgende lijn zien naarmate het seizoen vordert. Mocht je daar toevallig een kijkje nemen, zoek dan ook de pagina op van maker Waco O'Guin. Als je je afvraagt wie graag dit soort animatieseries maakt, past zijn profielfoto helemaal binnen de verwachting."

Recensent Terence Shea geeft Farzar drie uit de vijf sterren. Lees hier de volledige recensie.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair