Millie Bobby Brown krijgt gigantisch salaris voor haar bijdrage aan 'Enola Holmes 2'

Millie Bobby Brown krijgt gigantisch salaris voor haar bijdrage aan 'Enola Holmes 2'

Brown zal naast de hoofdrol spelen, ook de film produceren.

Millie Bobby Browns salaris, voor haar bijdrage aan de film Enola Holmes 2, is bekendgemaakt. Het eerste deel - simpel getiteld Enola Holmes - kwam uit in 2020.

Enola Holmes werd met lof ontvangen door de recensenten en filmliefhebbers. Het verhaal van de detective film is gebaseerd op de de gelijknamige jongvolwassenen boekenreeks van Nancy Springer.

Enola Holmes 2
Toen het eerste deel uitkwam lieten Brown en regisseur Harry Bradbeer beide weten dat ze wel interesse hadden om een vervolg te maken. Nog geen jaar later werd de film officieel aangekondigd, waarbij ook werd bekendgemaakt dat de regisseur, scenarioschrijver, en actrice Millie Bobby Brown terug zouden keren.

Ook werd er bekend gemaakt dat Henry Cavill, Helena Bonham Carter, Adeel Akhtar, en Louis Partridge terug zouden keren voor Enola Holmes. In dit tweede deel zullen ook Sharon Duncan-Brewster en David Thewlis een rol hebben.

Millie Bobby Brown
Er is - behalve een synopsis - niet veel bekend gemaakt over Enola Holmes 2. Echter heeft Variety recent een rapportage uitgebracht met goed betaalde acteurs en actrices van dit jaar.

In dit rapport staat ook Brown, waarbij er een ruim salaris van 10 miljoen Amerikaanse dollars zal ontvangen voor haar bijdrage aan Enola Holmes 2. Hiermee staat ze op de tweede plaats van best betaalde actrices van dit jaar, want op de eerste plaats staat Margot Robbie met haar rol in Barbie - waar Robbie een bedrag van 12.5 miljoen Amerikaanse dollars voor ontvangt.

NieuwsFilm

meest populair