Actrice Selma Blair hoopt terug te kunnen keren voor het langverwachte 'Legally Blonde 3'

Actrice Selma Blair hoopt terug te kunnen keren voor het langverwachte 'Legally Blonde 3'

De actrice hoopt op in ieder geval een cameo!

Actrice Selma Blair heeft aangegeven graag terug te willen keren als het personage Vivian voor Legally Blonde 3. De eerste Legally Blonde kwam uit in 2001, en maakte van hoofdrolspeler Reese Witherspoon een echte Hollywood-held.

De eerste Legally Blonde werd geregisseerd door Robert Luketic, en volgt het verhaal van Elle, als ze zich inschrijft in Harvard om zo haar ex-vriend terug te winnen. Daar komt ze er echter achter dat haar ex-vriend nu verloofd is met Vivian Kensington - die gespeeld werd door Selma Blair.

Legally Blonde
Legally Blonde werd een groot box office succes, en de film behaalde daarnaast al snel de status van cultklassieker. Vanwege het succes, kwam er een vervolg getiteld Legally Blonde: Red, White & Blonde.

Dit vervolg legde de focus op het volgende hoofdstuk uit Elle's leven, maar zag enkele personages niet terugkomen, waaronder het personage van Selma Blair. In 2018 maakte Witherspoon bekend dat ze voor een derde Legally Blonde-film de rol van Elle op zich zou nemen.

Selma Blair
Het scenario van Legally Blonde 3 wordt geschreven door Mindy Kaling en Dan Goor. De releasedatum van het derde deel is al meerdere malen uitgesteld.

In een recente Shut Up Evan podcastaflevering heeft Selma Blair gesproken over haar hoop terug te kunnen keren voor Legally Blonde 3. Dit is wat de actrice precies zei: "Ik hoop dat ik tenminste een cameo mag maken. Ik hoop, hoop dat die erfenis door kan gaan, want dat was... over de goede dingen in het leven gesproken. Die film is een van de goede dingen in het leven. Het is een hoogtepunt. Ik heb echt het gevoel van, 'Ja, mijn overlijdensbericht zal er goed uitzien."

Legally Blonde 3
Het is voor nu nog even afwachten welke castleden van de originele twee films zullen terugkeren voor Legally Blonde 3. Echter suggereerde Witherspoon recent dat actrice Jennifer Coolidge terug zou keren in het derde deel.

Sterker nog Witherspoon leek te hinten dat Coolidge een belangrijke onderdeel vavn de derde film zou zijn. Echter is het momenteel nog onduidelijk of Blair ook terug zal keren voor Legally Blonde 3 - al is het voor een cameo is een belangrijkere rol in de film.

NieuwsFilm

meest populair