'Terminator: Dark Fate'-regisseur vindt zijn eigen film ook niet goed

'Terminator: Dark Fate'-regisseur vindt zijn eigen film ook niet goed

Je was niet alleen.

Iedereen zal verwacht hebben dat Terminator: Dark Fate een succes zou zijn. Immers had de film, die ook echt bedoeld was als herlancering van de franchise, het in zich om de sci-fi actie-franchise tot vroegere glorie te herstellen.

Niet alleen keerde acteur Arnold Schwarzenegger terug, precies zoals hij beloofd had, ook was Linda Hamilton voor het eerst in bijna drie decennia terug als Sarah Connor. En Tim Miller, regisseur van de film die eerder de grote hit Deadpool maakte, kreeg hulp van bedenker James Cameron als kers op de taart van het metalen endoskelet.

Terminator: Dark Fate
Uiteindelijk hoorden we dat Terminator: Dark Fate misschien wel de beste toevoeging aan de franchise was sinds Terminator: Judgement Day verscheen.

Alleen viel Terminator: Dark Fate behoorlijk tegen aan de box office. Het werd een flop die meer dan 120 miljoen dollar verlies leed.

Nu zegt zelfs Tim Miller dat hij niet denkt dat Terminator: Dark Fate interessant genoeg was om nog te maken.

"Terminator is een interessante film om te verkennen. Maar misschien hebben we hem genoeg verkend. Ik kwam binnen met het keiharde nerd-geloof dat als ik een goede film zou maken, zoals ik die zou willen zien, hij het goed zou doen. En ik vergiste mij. Het was een van die eureka-momenten, op de verkeerde manier, omdat de film flopte. Ik denk dat als je een goedkopere Terminator-film zou maken, een goede regisseur en filmster er een succes van kunnen maken. Je zou 'm kunnen maken met een sokpop en dan nog zou hij geweldig zijn."

NieuwsFilm

meest populair