Er heerst een vloek op 'Avatar': fors uitstel voor 'Frontiers of Pandora'

Er heerst een vloek op 'Avatar': fors uitstel voor 'Frontiers of Pandora'

Na de films wordt de grootschalige game ook flink vertraagd.

Eind december moet dan toch echt de tweede Avatar-film Avatar: The Way of the Water in de bioscopen verschijnen. De film werd al vele malen vertraagd, maar een nieuwe vertraging lijkt eigenlijk onmogelijk.

Toch is de franchise niet af van het woord "uitgesteld". Nu blijkt namelijk dat de ambitieuze game Avatar: Frontiers of Pandora voorlopig niet zal verschijnen. De game van Ubisoft zou net als de film eind dit jaar verschijnen of uiterlijk in het eerste kwartaal van 2023.

Ubisoft heeft namelijk onthuld dat de game nu pas "in 2023 of 2024" verschijnt. En dat is opvallend aangezien Frontiers of Pandora al sinds 2017 in ontwikkeling is bij ontwikkeling Massive Entertainment, de studio achter Tom Clancy's The Division.

Avatar: Frontiers of Pandora moet groots worden
Avatar: Frontiers of Pandora wordt een first-person actie-avonturenspel dat zich afspeelt op Pandora's Western Frontier. De game wordt beschreven als een nooit eerder gezien deel van deze buitenaardse wereld.

Spelers zullen "een levende en reactieve wereld verkennen die wordt bewoond door unieke wezens en nieuwe personages, en de krachtige RDA-troepen die de wereld bedreigen" luidt de officiële beschrijving van de game. Hieronder een eerdere preview:



NieuwsFilm

meest populair