Drew Barrymore deelt zichzelf kletsnat op Insta-filmpje

Drew Barrymore deelt zichzelf kletsnat op Insta-filmpje

Als je de regen in kunt, doe het dan. Mis die kans niet!

Drew Barrymore, de actrice uit onder meer Charlie's Angels en E.T., maakt een pittige tijd door. De lastige verbouwing van haar appartement kost de nodige stress. Toen het regende, holde ze naar buiten en schoot een simpel filmpje voor TikTok en Instagram.

Drew Barrymore draagt een simpel grijs shirt met print. Ze heeft een bril op, geen make up. Krullend haar los. Een doodgewoon mens. Niks glamour. Ze lacht vrolijk op het filmpje, terwijl zij doornat raakt, en roept:
"Als je de regen in kunt, doe het dan. Mis die kans niet!"

Op TikTok en Instagram heeft Drew veel volgers. Het filmpje is al een paar miljoen keer bekeken. Het regent commentaar, variërend van mensen die haar dom en belachelijk vinden tot mensen die haar blijdschap aanmoedigen.

"Het kind in je moet nu zo blij zijn," klinkt het van sommige volgers.

Leven omarmen
Feit is, dat Drew Barrymore het leven omarmt, ondanks alle problemen die volwassen zijn met zich mee brengt. En na haar verslavingen rond haar kindster-status. Zij is er, en zij geniet. Ook van de simpele dingen in het leven. Die boodschap keert steeds terug in haar filmpjes, foto's en The Drew Barrymore Show.

Het leuke is, dat een deel van haar jonge kijkers de boodschap begrijpen. Allerlei mensen filmen zich nu in een regenbui. Om te ervaren hoe het is om die regen juist niet te ontwijken. En te begrijpen wat de zintuigen doen.

Drew post sommige van die filmpjes door naar haar tijdlijn en zegt:
"Ik kijk naar al jullie filmpjes."

Het filmpje van Drew op Instagram vind je hieronder. Misschien is dit net wat je nodig hebt vandaag, zoals een van de kijkers meldt in de reacties.



NieuwsFilm

meest populair