De 'Fantastic Four' zijn nog veel belangrijker dan je denkt in het MCU

De 'Fantastic Four' zijn nog veel belangrijker dan je denkt in het MCU

De Fantastic Four leiden alles in.

Marvel heeft eindelijk laten zien waarom de Fantastic Four moesten debuteren in het MCU voordat de X-Men dat zouden doen. Dat heeft allemaal te maken met het plan voor de Multiverse Saga.

Disney nam in 2019 Fox over en kreeg veel Marvel-personages terug, waaronder de Fantastic Four en de X-Men. Beiden werden geteased tijdens de Comic-Con in 2019, maar zonder concrete details. Inmiddels komt daar verandering in.

Fantastic Four zijn cruciaal
De Fantastic Four blijken cruciaal te zijn voor de laatste paar films in de Multiverse Saga. De film komt uit begin 2024, als Phase 6 gelanceerd wordt.

Dat wijst erop dat Fantastic Four cruciaal is voor Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars. Immers is er een duidelijke link tussen die drie films: Kang the Conquerer.

De Fantastic Four-film kan uitleggen wie Kang precies is, namelijk Nathaniel Richards, afstammeling van een andere Nathaniel Richards, vader van Reed Richards. Dat de Fantastic Four straks te zien zijn in het MCU en de grondvesten lijken te leggen voor de volgende twee Avengers-films is dus heerlijk cool voor fans.

Fantastic Four is in november 2024 in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair