Katie Holmes is een stiekeme snuffelaar

Katie Holmes is een stiekeme snuffelaar

Over schrijven, regisseren en acteren in de nieuwe film Alone Together

Katie Holmes (43) woont in New York en bekent dat zij dol is op alle filmsets in de stad. Er zijn er veel. Meestal probeert zij uit te vinden wie er aan het werk is, zodat zij mee mag kijken. Ze neust graag rond bij collega's om mee te genieten en ideeën op te doen.

Dit is herkenbaar voor Seth Meyers. Hij bekent dat hij ook graag rondkijkt als hij al die trailers en filmmateriaal ziet, maar de meesten wijzen bezoek van hem af.

Lockdown
Katie Holmes vertelt over haar nieuwe film Alone Together:
"Aan het begin van de lockdown was van alles onzeker. Niemand wist wanneer wij weer films mochten maken. Dus startte ik met het kijken van films die mij een comfortabel gevoel gaven, zoals When Harry met Sally. Vandaaruit begon ik te schrijven aan een script waarin een stel samen komt."

Tegenwoordig regisseert Katie Holmes ook films. Daarover vertelt zij:
"Ik heb gekeken naar regisseurs die mijn stijl hebben. En graag laat ik acteurs spelen en improviseren. Er is ruimte tot meer."

"Als acteur ben ik moeilijk te regisseren. Ik heb altijd moeite met een regisseur. Vandaar dat ik vind dat een acteur de ruimte moet krijgen."

Katie Holmes is eerdaags te zien in de nieuwe film Alone Together. Het interview vind je op YouTube bij Late Night with Seth Meyers en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair