Baby Rocket in trailer 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Baby Rocket in trailer 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Na Baby Groot nog een aaibare Guardian in deel drie.

Aan het einde van Guardians of the Galaxy (2014) kregen we voor het eerst Baby Groot te zien en in Vol. 2 kon hij ook lopen. Volgende maand krijgen we op Disney+ zelfs een aantal korte avonturen van Baby Groot te zien in I Am Groot. In Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien we Rocket als baby. Echt waar.

Tijdens Comic Con afgelopen weekend werd een eerste trailer vertoond voor Vol. 3. Ondanks dat deze alleen bestemd was voor de aanwezigen, zijn er toch details (en beelden) uitgelekt. De trailer liet zien dat we ook in de jonge jaren van het personage van Bradley Cooper duiken.

De reden is ook duidelijk. Het ontstaan van Rocket heeft namelijk veel te maken met de schurk in de film: High Evolutionary van acteur Chukwudi Iwuji. Dit personage heeft als doel om de perfecte levensvorm te maken en kidnapt daarom duizenden wezens vanuit de gehele wereld, uiteraard om mee te experimenteren.

Baby Rocket in Vol. 3
De beelden van Baby Rocket staan op het moment van schrijven op YouTube. Mocht de video verwijderd zijn, dan vind je vast wel een andere manier om de beelden te vinden. Google is je vriend.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 van James Gunn staat gepland voor begin mei 2023 en maakt onderdeel uit van Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair