Alicia Vikander vindt het vreselijk om zo beroemd te zijn

De actrice voelde zich behoorlijk eenzaam

Alicia Vikander is al enige tijd een grote naam in Hollywood. De actrice wist hoge ogen te gooien in films zoals o.a. Ex Machina, The Danish Girl en The Light Between the Oceans. Hierdoor werd ze wereldberoemd, maar dit is volgens de 33-jarige Vikander absoluut geen pretje.

Tijdens een recent interview liet ze weten dat het helemaal niet zo leuk is om beroemd te zijn. Vikander heeft zich dan ook vaak genoeg behoorlijk eenzaam gevoeld toen ze juist in het middelpunt van belangstelling stond.

Reactie
Zo zegt ze: "Op de momenten dat ik zogezegd op het hoogtepunt van mijn roem was, voelde ik me juist gigantisch eenzaam. Ik probeerde mezelf te overtuigen dat ik alle erkenning fantastisch moest vinden, maar ik wist helemaal niet hoe ik er mee om moest gaan. Ja, ik zat op eersteklasvluchten en in vijfsterrenhotels, maar ik was gewoon altijd alleen".

Vikander heeft daardoor wel meer respect gekregen voor haar collega's: "Bij sommige banen is het makkelijk om even een stapje terug te zetten, maar in de filmwereld gaat dat er niet zo aan toe. Ik neem aan dat genoeg andere filmtalenten hetzelfde meemaken. Ik snap eerlijk gezegd niet hoe zij er zo goed mee kunnen omgaan".

Familie
De met een Oscar bekroonde actrice heeft zich dan wel een lange tijd eenzaam gevoeld, het gaat gelukkig nu een heel stuk beter. Ze is dan ook al enkele jaren getrouwd met X-Men-acteur Michael Fassbender.

NieuwsFilm

meest populair