Jennifer Lopez volledig uit de kleren op Insta voor haar verjaardag

Wie jarig is, trakteert.

FilmTotaal 25 juli 2022 14:39 in Celebrity
Jennifer Lopez mocht zondag alweer 53 kaarsjes uitblazen. Reden genoeg voor de zangeres en actrice om haar fans te trakteren op een spannende fotoshoot.

Op haar verjaardag lanceerde de superster een nieuwe huidverzorgingslijn genaamd JLo Body by JLo Beauty. Voor de bijbehorende campagne is ze volledig uit de kleren gegaan.

"Mijn merk heeft al een aantal geweldige producten voor het gezicht, dus het voelde als een natuurlijke stap om nu een productreeks uit te brengen voor het lichaam", vertelt Lopez in een exclusief interview met People.

Het geheim
Volgens de bekendheid is het belangrijk dat mensen goed voor zichzelf zorgen. "Ik voel me dan het meest zelfverzekerd. Ook heb ik baat bij een ritme. Wanneer ik mijn ritme kwijt ben, ben ik niet mezelf".

Over haar leeftijd zegt Lopez: "Ik ben zo oud als ik ben, maar ik voel me fantastisch en ben gelukkiger dan ooit. Ik heb het gevoel dat ik dan wel op de helft ben, maar pas net begonnen".

Gelukkig getrouwd
Lopez stapte eerder deze maand stiekem in het huwelijksbootje met haar grote liefde Ben Affleck, met wie ze inmiddels alweer ruim een jaar samen is. Op dit moment zijn de tortelduifjes in Parijs voor hun huwelijksreis.

Benieuwd naar de shoot? Je kunt het resultaat hier bekijken.

NieuwsFilm