Trailers voor nieuwe Marvel-films nu al uitgelekt op internet

Trailers voor nieuwe Marvel-films nu al uitgelekt op internet

De exclusieve voorproefjes voor Comic-Con hebben hun weg naar het internet gevonden.

Marvel bracht afgelopen weekend een hoop nieuwtjes mee naar de San Diego Comic-Con. Ook werden de aanwezige fans getrakteerd met exclusief beeldmateriaal. Een deel daarvan is echter uitgelekt op het internet en daar is de studio niet blij mee.

Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios, beklom zaterdag het podium van de welbekende Hall H in San Diego voor een ruim een uur durende presentatie. In zijn presentatie kondigde de producent niet alleen een hoop nieuwe titels aan, maar liet hij ook een aantal exclusieve trailers zien.

Zo kregen de fans in de zaal onder meer voorproefjes van Ant-Man and the Wasp: Quantumania en Guardians of the Galaxy Vol. 3 te zien.

Stiekem gefilmd
Hoewel de organisatie vaak weet te voorkomen dat men in de zaal filmt en de beelden op het internet verspreidt, heeft de studio dit jaar minder geluk. De trailers voor beide bovengenoemde films zijn namelijk inmiddels - weliswaar in aardappelkwaliteit - op het internet verschenen.

En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Marvel probeert de beelden dan ook - met een beroep op het auteursrecht - snel offline te halen. Het bekijken van een trailer in zo'n slechte kwaliteit doet het werk van de makers sowieso geen eer aan.

Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben voor de officiële trailers.

NieuwsFilm

meest populair