Marisa Tomei (Spider-Man: No Way Home) laat zich uit over haar naaktscenes

Marisa Tomei (Spider-Man: No Way Home) laat zich uit over haar naaktscenes

Trots maar ook lastig.

Marisa Tomei was de laatste jaren voornamelijk te zien in diverse Marvel-films, maar de actrice heeft ook al wat 'pikantere' rollen gehad. Al meerdere keren ging de actrice uit de kleren, iets waar zij zich nu over uitlaat.

De actrice was namelijk volledig naakt in Before The Devil Knows You're Dead en The Wrestler, iets wat ze niet al te makkelijk vond om te doen. Spijt heeft ze er echter niet van.

Reactie
Zo zegt Tomei: "Ik vind het lastig om mezelf zo te laten zien. Maar in die films past het wel bij het verhaal en mijn personage, dus ik ben er wel trots op dat ik het heb gedaan. Toch vind ik het altijd lastig om mijn eigen werk terug te zien, dus wanneer ik naaktscenes van mezelf zie vind ik dat wel vreemd".

Hoewel de actrice het dus niet altijd even prettig vindt om alles bloot te geven, kreeg ze wel veel complimenten voor haar werk en hoe ze eruit ziet. Tomei weet hoe dit komt: "Ik doe heel veel hula hoop. Het is echt heel goed voor je lichaam, dus wanneer ik reis neem ik er altijd eentje mee!"

Samenwerking
Ten slotte werd Tomei gevraagd of het niet moeilijk was om een naaktscene op te nemen met Mickey Rourke, aangezien hij bekend staat als een acteur met wie het lastig is om te werken. Tomei had hier echter geen last van.

"Regisseur Darren Aronofsky liet me weten dat Mickey niet wilde meedoen aan de repetitie" vervolgt ze. "Ik heb daar geen last van, aangezien ik repetities ook niet altijd nodig vind. Mickey en ik zaten op dezelfde golflengte en konden het goed met elkaar vinden. We hebben beiden gewoon ons werk gedaan en dat ging prima".

NieuwsFilm

meest populair