'Black Panther 2': Nemor-acteur onthult wat hij van zijn kostuum vindt

'Black Panther 2': Nemor-acteur onthult wat hij van zijn kostuum vindt

De eeste trailer voor Black Panther: Wakanda Forever bevestigde wat velen al een tijdje vermoedden: Tenoch Huerta is toegetreden tot het Marvel Cinematic Universe als Namor

In de trailer krijgen we een eerste blik op Huerta's Namor die, zelfs met enkele updates, erg lijkt op het personage uit de strips, compleet met groene zwembroek en gevleugelde voeten. Hoewel het een krachtig moment was voor de fans, was het een nog groter moment voor Huerta.


Bekijk de afbeelding

In een interview met Variety zei Huerta dat het aantrekken van het pak als Namor voor de eerste keer een verbazingwekkende ervaring was, maar ook een die overweldigend was, hoewel het klinkt als op een goede manier.

"Het is verbazingwekkend," zei Huerta. "Ik bedoel, iedereen doet alsof hij een superheld is of om deel uit te maken van deze films en dan maak je er deel van uit. En dan ben je de superheld, en dan draag je het kostuum. Het is jouw huid, jouw stem, jouw hersenen, jouw talent, jouw verhaal. Het is overweldigend."



Diversiteit
De verandering in Namor voor Black Panther: Wakanda Forever lijkt te zijn geïnspireerd op de Azteekse cultuur en mythe en markeert een ander groot moment van diverse vertegenwoordiging in de MCU.


Bekijk de afbeelding

Synopsis
In Marvel Studios' 'Black Panther: Wakanda Forever vecht Wakanda om hun natie te beschermen tegen interveniërende wereldmachten in de nasleep van koning T'Challa's dood. Terwijl de Wakandans streven naar hun volgende hoofdstuk, moeten de helden. In de film is Tenoch Huerta te zien als Namor, koning van een verborgen onderzeese natie.

NieuwsFilm

meest populair