Sharon Stone deelt topless foto op Instagram: "Imperfect op een perfecte dag"

Sharon Stone deelt topless foto op Instagram: "Imperfect op een perfecte dag"

De knappe actrice laadt op bij het zwembad.

Actrice Sharon Stone heeft een zeer gewaagde foto gedeeld op Instagram! Gehuld in slechts een groen bikini broekje met poema-print en een handdoek over haar schouders kijkt Sharon omhoog naar de zon. Ze heeft een brilletje op en het korte blonde haar naar achter gekamd.

Sharon Stone heeft nu even niet die topmodel-houding. Maar, nou en? Daar staat een prachtig mens een mens te zijn. En is wat je neerzet niet belangrijker dan je uiterlijk?

Ze post dan ook:
"Dankbaar om imperfect te mogen zijn op een perfecte dag."

Topmodel
De knappe Sharon Stone zet zich vaker af tegen wat normaal gevonden wordt in Hollywood. Vooral als het gaat om seksisme en verschil in beloning en behandeling van vrouwen. De knappe actrice uit de spraakmakende film Basic Instinct slaat niet voor niets soms hard terug richting regisseurs en acteurs.

Gelijke behandeling en positief zijn over jouw lijf en jezelf draagt zij ook uit op social media. De nu 64-jarige actrice zie je nog steeds regelmatig in films als The Laundromat. En ja, het lijf wordt ouder. Ben je dan minder mooi? Waarom zou je minder genieten van een fijne dag?

De foto wordt door verschillende media-kanalen opgepikt en staat op Instagram. Je vindt hem hier.

.

NieuwsFilm

meest populair