'Een cosmetische ingreep zou Stranger Things-actrice goed doen'

'Een cosmetische ingreep zou Stranger Things-actrice goed doen'

Natalia Dyer kon rekenen op de steun van haar fans.

De 27-jarige Natalia Dyer werd enkele jaren wereldberoemd dankzij haar rol in uiterst populaire Netflix-serie Stranger Things. Hoewel de actrice er prachtig uitziet en een hele leuke verschijning is, vindt een 'schoonheidsspecialiste' dat Dyer er stukken beter uit zou komen te zien als ze onder het mes zou gaan.

Deze schoonheidsspecialiste, genaamd Miranda Wilson, deelt vaker filmpjes op sociale media zoals TikTok. Nu is het weer raak en heeft ze het over Dyer, die er volgens Wilson op vooruit zou gaan als ze wat werk zou laten verrichten en voor botox zou gaan.

'Tips'
Zo zegt Wilson in een videootje dat Dyer haar gezicht slanker zou kunnen maken door haar kauwspieren te laten behandelen. Daar blijft het niet bij. Wilson stelt ook lipvuller voor, net als botox en een wenkbrauwlift. Op het einde van het filmpje plaatste Wilson zelfs een gefotoshopte versie van Dyers gezicht.

Er kwam echter behoorlijk veel kritiek op haar video, waardoor Wilson deze snel offline haalde. Dit was echter al te laat, aangezien deze al flink werd gedeeld op Twitter. Wilson kwam dan ook met een verontschuldiging.

Reactie
Zo zegt de schoonheidsspecialiste in een nieuw filmpje: "Dat videootje was enkel en alleen een suggestie. Ik hoop dat jullie me geloven wanneer ik zeg dat Natalia geen werk nodig heeft, het was enkel en alleen een voorbeeld".

"Natalia is prachtig zoals ze is. Dat is een van de redenen waarom ze zo succesvol is". De twee filmpjes zijn hier te zien.

NieuwsFilm

meest populair