Deze superhelden zullen volgens Kevin Feige de street-level helden gaan leiden

Deze superhelden zullen volgens Kevin Feige de street-level helden gaan leiden

Kevin Feige onthult dat Tom Holland's Spider-Man en Charlie Cox's Daredevil het MCU-ensemble van straathelden zullen gaan leiden.

Nu MCU Phase 5 officieel werd aangekondigd op San Diego Comic-Con 2022, is het duidelijk dat veel verschillende hoeken van het universum tegelijkertijd worden ontwikkeld, waaronder een meer geaarde die zal worden aangevoerd door een paar helden uit New York.


Bekijk de afbeelding

Verschillende hoeken van de MCU
Feige sprak met MTV News en besprak deze verschillende pockets in de MCU. Hij haalde aan dat de bovennatuurlijke hoek van het universum wordt bewoond door Doctor Strange. Er is de kosmische kant van the Eternals en de Guardians of the Galaxy. Dan is er het straatgedeelte van hun verhaal dat zal worden geleid door Spider-Man en Daredevil als Charlie Cox's Matt Murdock officieel zijn debuut maakt in de MCU via zijn eigen Disney+ show.

"We hebben het straatniveau met de aankondiging van Daredevil en natuurlijk, Spidey gaat in de categorie street-level helden."


Bekijk de afbeelding

Daredevil
Eerder kruisten Matt Murdock en Peter Parker elkaars pad al in Spider-Man: No Way Home. In de door Jon Watts geregisseerde film verscheen Cox voor het eerst in de MCU zelf. Zijn verschijning in de film was kort, maar het was een concrete indicatie dat Marvel Studios grote plannen voor hem heeft in het universum, en nu is hij klaar om de hoofdrol te spelen in de 18-delige Daredevil: Born Again show op Disney+. Voordat Daredevil in zijn eigen show schittert, zal hij echter eerst nog te zien zijn in She-Hulk: Attorney At Law.


Bekijk de afbeelding

Terwijl de MCU snel uitbreidt en een veelheid aan verhaallijnen aanpakt, is het geruststellend dat het zijn helden op aarde niet vergeet. De franchise kan op de een of andere manier worden gegrondvest op personages op straatniveau.

NieuwsFilm

meest populair