Timothée Chalamet is een menseneter op foto's 'Bones & All'

Er zijn nieuwe stills opgedoken van Bones & All, waarop Timothée Chalamet en Taylor Russell te zien zijn als tienerkannibalen.

Na hun samenwerking aan het verrukte romantisch drama Call Me By Your Name uit 2017, komen Chalamet en Luca Guadagnino opnieuw samen voor het tragische coming-of-age-verhaal over twee tienerkannibalen.


Bekijk de afbeelding

Cast
Chalamet en Taylor Russell van Escape Room leiden de cast voor Bones & All als Lee en Maren, met Mark Rylance, Michael Stuhlbarg, André Holland, Jessica Harper, en Chloë Sevigny in bijrollen.

Synopsis
Omschreven als een gepassioneerd en verboden liefdesverhaal tussen twee wanhopige individuen, zien Bones & All Chalamet en Russell de rollen op zich nemen van twee angstige tienerkannibalen die hebben geleerd om op zichzelf te overleven na schijnbaar te zijn verstoten uit de samenleving.


Bekijk de afbeelding

De fascinerende nieuwe foto's laten niet echt de groteske gruwelen zien die Bones & All waarschijnlijk zal uitbeelden, maar ze bouwen wel de anticipatie op voor de aankomende film, die bevestigd is om in première te gaan op het Venice International Film Festival in september voor de opening in de bioscopen op 23 november 2022.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair