Kevin Bacon verjaagt op Instagram de blues met zijn gitaar en zijn geit

Kevin Bacon verjaagt op Instagram de blues met zijn gitaar en zijn geit

De bedachtzame Kevin Bacon neemt je mee naar zijn leefwereld

In de Verenigde Staten komt volgende week de nieuwe thriller They/Them uit, met de 64-jarige Kevin Bacon die leiding geeft aan een kamp. Als Kevin vrij is, is hij te vinden op zijn stukje grond. Meestal met een gitaar in zijn handen of luisterend naar muziek. Hij deelt regelmatig wat van zijn privé-leven op Instagram.

Zo gaf Kevin Bacon afgelopen maandag een goede tip weg op zijn profiel. In casual kleding postte hij een filmpje, waarin hij luistert naar muziek. Hij vertelt hoe hij die muziek ervaart. Een succesvolle acteur heeft namelijk ook weleens minder mooie dagen. En daar komt hij eerlijk voor uit.

De blues
Kevin neemt je op ontspannen wijze mee met de nummers. Soms vraagt hij zich af, of hij de tekst wel goed verstaat. Soms vraagt hij zich af, of hij zelf bepaalde kwaliteiten bezit.

Kevin Bacon schrijft op zijn Instagram:
"Heb je last van de blues op maandag? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar muziek helpt mij altijd. Ik ga net zo lang door de liedjes heen tot dat vervelende gevoel weg is. Vandaag speel ik '1979' van Smashing Pumpkins, 'Twenty Flight Rock' van Eddie Cochran en '21 Things I want in a lover' van Alanis. Ik hoop dat je het leuk vindt. Speel deze liedjes ook eens af. De rest van mijn keus vind je in mijn link."

Zijn post op Instagram vind jij hieronder.



De geit
Een post eerder meldt hij:
"Het is een leuk liedje, Harry Styles. Maar ik heb wel wat tips voor de sieraden."

Het filmpje geeft uitleg bij zijn bericht. Daarin zie je, dat Kevin Bacon popcorn bakt voor een 'goat song' - ja, echt.

Droog zegt hij:
"Je denkt nu vast: Wat doet hij nou? Dit is toch een geitenliedje? Maar het is tijd voor 'wok and roll'. Of is dat zo'n flauwe grap die een vader maakt?"

Vervolgens rijgt hij een ketting van popcorn voor zichzelf. Daarna speelt hij een liedje op zijn gitaar - bij zijn geit. Als hij vraagt wat zijn geit vindt van zijn ketting, knabbelt de geit heerlijk aan de ketting.

"Ik wist het," zegt Kevin tevreden.

Blij gevoel
Kevin deelt nog meer van zijn privéleven op Instagram. De filmpjes en foto's geven een blij gevoel en verjagen vast de blues bij jou. En dat is precies wat Kevin wil.

Zijn vorige post op Instagram vind jij hieronder.



NieuwsFilm

meest populair