Chris Rock laat na de beruchte Will Smith klap eindelijk van zich horen

Chris Rock laat na de beruchte Will Smith klap eindelijk van zich horen

De acteur wil niet als een slachtoffer gezien worden.

Eigenlijk is iedereen de Oscarwinnaars van dit jaar alweer vergeten, aangezien we het eigenlijk alleen maar hebben over de klap die Will Smith presentator Chris Rock gaf. Laatstgenoemde laat zich er nu voor de eerste keer over uit.

De komiek heeft zich een lange tijd stil gehouden maar nu, tijdens een recente komedieshow van zijn collega Kevin Hart, liet hij van zich horen. Rock zei er het volgende over.

Reactie
"Iedereen die zegt dat woorden pijn doen hebben duidelijk nog nooit een klap in het gezicht gekregen" begint Rock. "Ja, het deed flink pijn, maar ik ben geen slachtoffer en zo wil ik ook niet gezien worden".

"Ik heb het van me af weten te schudden en de volgende dag ben ik gewoon weer gaan werken. Je gaat ook niet naar het ziekenhuis voor een nietig papiersneetje".

Smith
Smith heeft zichzelf nog niet echt over het incident uitgelaten. De acteur bood wel zijn verontschuldigingen aan, maar wel niet direct aan Chris Rock zelf.

Hoewel Smith voor de eerste keer in zijn carrière naar huis mocht gaan met een van de felbegeerde gouden beeldjes, zal hij toch niet met trots terugkijken naar die avond. De carrière van de King Richard-acteur gaat namelijk flink bergafwaarts na de klap. Zo zijn de nodige projecten met Smith al gecanceld.

NieuwsFilm

meest populair