Nieuwe megafilm Netflix wordt de grootste ooit

Nieuwe megafilm Netflix wordt de grootste ooit

Netflix boekt groot succes met The Gray Man.

Netflix heeft weer nieuwe cijfers van zijn streamingdienst vrijgegeven. Wederom krijgen we inzicht in het grote aantal kijkers van de belangrijkste projecten op de streamingdienst.

The Gray Man blijkt sinds de release maar liefst 88.550.000 uur bekeken te zijn. Met die cijfers zet The Gray Man het tweede grootste 'openingsweekend' van 2022 van een Netflix Original tot nu toe neer. Enkel The Adam Project deed het beter, met 92 miljoen uur aan streams in zijn eerste weekend.

The Gray Man
The Gray Man beleefde verder het vijfde grootste premièreweekend op de streamingdienst tot nu toe. Maar de film zal het vermoedelijk wel schoppen tot de top tien best bekeken films ooit op Netflix.

Wil de film The Gray Man het schoppen tot dat lijstje, moet de film ten minste 197 miljoen uur bekeken worden in de eerste vier weken. Dat lijkt wel te gaan lukken, vooral als de actiefilm kijkers de komende weken vast weet te houden.

Zeker is dat Netflix wel gelooft in de film als franchise. Deze week werd namelijk ook bevestigd dat Netflix een vervolg en een spin-off in de maak heeft.

Waarschijnlijk zal The Gray Man het ook komende week gewoon enorm goed doen. Anders zou men immers niet zoveel nieuws aankondigen, zo snel na de release.

NieuwsFilm

meest populair