Gwyneth Paltrow nonchalant tegen Hailey Bieber: "Je pa en ik hebben het gedaan"

Gwyneth Paltrow nonchalant tegen Hailey Bieber: "Je pa en ik hebben het gedaan"

Een interview met een ongemakkelijke wending.

Gwyneth Paltrow heeft een gesprek met Hailey Bieber een vrij ongemakkelijke wending gegeven. De actrice namelijk op ooit seks te hebben gehad met haar vader Stephen Baldwin. Althans, daar leek het op.

Paltrow was te gast in Biebers Who's in my Bathroom-vlog. Tijdens hun gesprek kwam onder meer Paltrows samenwerking met Baldwin ter sprake. De twee speelden samen in de film Mrs. Parker and the Vicious Circle uit 1994.

Gezellig persoon
Paltrow omschreef Baldwin als een fijn persoon om mee te werken. Ze vond de vader van Bieber erg vriendelijk en aardig.

"Dat vind ik fijn om te horen. Stel je eens voor dat je met een of ander verschrikkelijk verhaal over hem aan kwam zetten, bijvoorbeeld dat hij vreselijk is om mee samen te moeten werken", reageerde het model.

Daarop kwam Paltrow met een ongemakkelijke anekdote: "Dat zou jammer zijn, ja. Maar wat dacht je van een verhaal over het feit dat ik met je vader heb gevreeën in een badkamer?"

Van slag
Bieber probeerde de opmerking van Paltrow direct van zich af te lachen, maar werd zichtbaar ongemakkelijk en kwam niet meer uit haar woorden.

En daar moest Paltrow weer om lachen. De onderneemster, die bekend is van haar lifestyleplatform Goop, kon haar gesprekspartner gelukkig geruststellen. "Nee hoor, dat is helemaal nooit gebeurd".

NieuwsFilm

meest populair