Daar is ie dan eindelijk: de eerste 'Oppenheimer' trailer van Christopher Nolan!

Daar is ie dan eindelijk: de eerste 'Oppenheimer' trailer van Christopher Nolan!

Wel moeten we nog even wachten...

We hebben er even op moeten wachten, maar hier is dan eindelijk de eerste trailer van Christopher Nolans Oppenheimer! Hoewel het gaat om een teaser trailer, ziet het er nu al veelbelovend uit.

Gek is dit niet. De geliefde regisseur heeft al vaker hoge ogen weten te gooien met films als o.a. The Prestige, Inception en Interstellar. Nolan weet ook elke keer weer een gigantisch mooie cast te strikken. Hij werkt maar wat graag samen met Cillian Murphy, maar dit is de eerste keer dat de acteur de hoofdrol op zich mag nemen.

Oppenheimer
Murphy, eveneens bekend van de Peaky Blinders-serie, kruipt voor de blockbuster in de huid van natuurkundige Robert Oppenheimer, ook wel 'de vader van de atoombom'. Hij was als wetenschappelijk directeur verantwoordelijk voor het Manhattanproject in de Tweede Wereldoorlog.

In de teaser wordt hij dan ook 'de belangrijkste man die ooit geleefd heeft', al was hij wel ook excentriek. Hij was naast zijn werk als wetenschapper geïnteresseerd in het hindoeïsme, maar ook het communisme. Hoewel Oppenheimer welbespraakt was, kampte hij ook met depressies en behoorlijk vreemd gedrag. Dit zorgde voor veel verdeling. De eerste (grotendeels zwart-wit) beelden zijn hieronder te zien!



Kaskraker?
Dit wordt de eerste keer dat Nolan een film maakt voor Universal Pictures, maar het lijkt erop dat ze goud in handen hebben. Oppenheimer kreeg een budget van maar liefst 100 miljoen dollar en de vooruitzichten zijn dat het een van de grote successen zal gaan worden van 2023.

Buiten Murphy zullen ook eveneens Rami Malek, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon en Florence Pugh in de film te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair