Door uitstel 'Creed III' gaat de blockbuster het tegen een grote superheldenfilm opnemen

Door uitstel 'Creed III' gaat de blockbuster het tegen een grote superheldenfilm opnemen

Niet langer Creed vs Black Panther, maar Creed vs Aquaman.

Minder leuk nieuws voor de Creed-fans onder ons. Het derde deel zal enkele maanden later uitkomen dan gepland, al is hier wel een 'goede' reden voor.

Michael B. Jordan keert terug voor het derde deel en zal deze keer zelfs de regie voor zijn rekening nemen. Helaas keert Sylvester Stallone wel niet terug. Nog niet zo heel lang geleden gaf hij aan waarom. Toch zullen we iets langer moeten wachten.

Extra maanden
Creed III zou normaalgesproken eind november dit jaar in de bioscopen draaien, maar zal nu begin maart 2023 te zien zijn. De voornaamste reden hiervoor lijkt te zijn dat studio MGM het niet op wil nemen tegen ander groot geweld, namelijk de Marvel-blockbuster Black Panther: Wakanda Forever.

Het derde Creed-avontuur zal het nu dus gaan uitvechten met Paramounts Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, maar een andere superheldenfilm volgt twee weken later waardoor de box-office resultaten van Creed III nog niet veilig zijn gesteld. Aquaman and the Lost Kingdom komt namelijk later die maand uit.

Cast
Buiten Jordan zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Tessa Thompson als Bianca en Phylicia Rashad als Mary Anne Creed. Zij waren ook al te zien in de vorige delen, maar nieuwkomer Jonathan Majors komt het team versterken. Hij zal het als de 'schurk' op gaan nemen tegen Creed.

NieuwsFilm

meest populair