Komt er een cross-over tussen Shazam en Black Adam?

Komt er een cross-over tussen Shazam en Black Adam?

De regisseur van het nieuwe Shazam deel laat zich erover uit.

We weten allemaal onderhand wel dat Dwayne 'The Rock' Johnson binnenkort in het DCEU zal opduiken als Black Adam, maar hoewel we zijn solo-film nog niet hebben gezien, hopen de nodige fans nu al dat hij op de vuist gaat met Shazam. Is dit mogelijk?

Het zou niet de eerste keer zijn dat bekende superhelden het tegen elkaar opnemen. In het DC-universum nam bijvoorbeeld Batman het tegen Superman op, maar ook in het MCU komt dit wel vaker voor.

Mogelijkheid
De regisseur van de eerste Shazam en eveneens van het vervolg Shazam! Fury of the Gods, David F. Sandberg, liet zich er tijdens een recent interview over uit. Het is duidelijk dat de filmmaker zich eerst even wil focussen op zijn project voordat er alweer gesproken wordt over een fusie.

"Daar hebben we nog geen gesprek over gehad" begint Sandberg. "Black Adam zal op dit moment zijn ding doen en hetzelfde geldt voor Shazam. We zullen wel zien wat er allemaal gaat gebeuren in de toekomst, maar tot nu toe heb ik in ieder geval nog geen enkel gesprek gehad over een film met beide superhelden".

Geheim?
Het zou natuurlijk ook kunnen dat Sandberg nog niks prijs wil geven. Normaal gesproken plannen grote studio's al hun belangrijke films al jaren van tevoren in, dus dat zal voor DC niet anders zijn. De kans is dus best groot dat er wel al gesproken is over een cross-over, maar we zullen hier dus wel nog even op moeten wachten, mocht het er ooit van komen.

NieuwsFilm

meest populair