TikTok-gebruiker weet het zeker; Johnny Depp zit in 'Titanic' van James Cameron!

Als piepjonge matroos...

Arjen Rooseboom 4 augustus 2022 22:30 in Video
Titanic (1997) van James Cameron is zonder twijfel een van de meest herkenbare en winstgevende ($2,2 miljard dollar) films van eind vorige eeuw en wordt vaak beschouwd als de doorbraak voor zowel Leonardo DiCaprio als Kate Winslet.

Maar hoewel hun onderlinge romantiek de belangrijkste focus was van diverse memes en herinneringen, legt een recent TikTok-filmpje de focus op een schijnbare cameo van niemand minder dan Johnny Depp.

De video is geplaatst door gebruiker @austinpiesmama en toont een scène waarin Depp voor lijkt te komen als een lid van de scheepsbemanning. Bekijk deze door hier te klikken en oordeel zelf.

Helaas moeten we jou (en de TikTok-gebruiker) teleurstellen, ondanks de griezelige gelijkenis tussen de betreffende acteur en Depp in zijn jonge jaren, is het hem NIET. De acteur in kwestie heet Edward Fletcher en speelt 6e officier Paul Moody, de enige junior officier die omkwam tijdens de ramp.

Carrièremisser
Depp was één van de vele acteurs die in aanmerking kwam voor de hoofdrol van Jack Dawson, maar hield vol dat het 180 pagina's tellende script te lang was om doorheen te komen en wees het aanbod af, een beslissing waar hij later spijt van bekende te hebben. Sterker nog, hij berouwt het zodanig dat hij overweegt het verhaal over de Titanic opnieuw te verfilmen, hoewel dat voorlopig bij een hersenspinsel blijft.

Ondanks het afwijzen van de rol van Jack, ging hij uiteindelijk een andere beroemde Jack spelen, namelijk Sparrow in de Pirates of the Caribbean-franchise. En nu hij langzaam aan weer begint met acteren, moeten we die Titanic-remake dus niet helemaal uitsluiten...

NieuwsFilm