Gaby Blaaser heeft nog maar bar weinig aan op Insta-foto's

Gaby Blaaser heeft nog maar bar weinig aan op Insta-foto's

De Nederlandse celeb doet alles voor de promo.

Als het dan even niet lukt in de serie- en filmwereld, dan kun je altijd nog dingetjes aanprijzen op Instagram. Dat moet Gaby Blaaser hebben gedacht toen het haar overkwam. En waarom ook niet, ze heeft immers bijna 400k volgers die graag naar haar kijken.

Gaby, geboren in Amsterdam, was zo'n twintig jaar oud toen ze startte met acteren. Dat deed ze met een rolletje in Onderweg naar morgen in 2006. Vervolgens waren er bijrollen in Zeg 'ns Aaa en Flikken Maastricht.

Haar doorbraak was met haar rol in de serie Spangas waarin ze sinds 2007 te zien was. In 2010 nam ze afscheid van haar personage Jole van Haagendoorn. Daarna waren er rollen in onder meer Penny's Shadow en uiteraard Goede tijden, slechte tijden als Sacha Kramer. Ze speelde de rol 184 afleveringen tot in 2016. Haar laatste wapenfeit is de romkom Casanova's en meerdere producties voor de streamer Videoland.

Opvallend op Instagram
Nu zien we Gaby dus op Instagram. Ze prijst weer een bepaald merk voor supplementen aan, met bosbessmaak. Lekker hoor. Toevallig hangt haar blouse wagenwijd open en zien we haar enkel in een mooi setje.


De 36 jarige Gaby Blaaser op de foto's zien? Check deze dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair