Marvel-personage Kraven the Hunter gaat het anders doen dan Morbius

Marvel-personage Kraven the Hunter gaat het anders doen dan Morbius

Zijn Kraven wordt zoals iedereen dat wil.

Je zult maar de hoofdrol spelen in de volgende film in Sony's Spider-Man Universe. De reeks staat er na Morbius een stuk minder goed op dan na de twee al wisselend ontvangen Venom-films. Het is Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass, Nocturnal Animals) die Kraven the Hunter speelt in de eerstvolgende SSMU-film.

In Kraven The Hunter, de vierde film van het alternatieve Marvel-universum, krijgen Sergei Kravinoff alias Kraven te zien, een personage dat met zijn blote handen jacht maakt op Spider-Man. Hij wil bewijzen dat hij de beste jager van de wereld is.

De Hunter die iedereen wil zien
In gesprek met Comicbook.com liet Taylor-Johnson weten dat niemand zich zorgen hoeft te maken. Zijn Kraven is de Kraven die iedereen graag wil zien op het witte doek. Hij kreeg de vraag of we zijn Kraven ook zijn herkenbare maan heeft, waar de acteur eerder op zinspeelde.

"Ik kan geen details geven of iets bevestigen," zei Taylor-Johnson direct. "En ook, ik denk dat iets dat ik eerder heb gezegd waarschijnlijk een beetje uit de context is gehaald. Wat ik echt zei was dat hij een beschermer van de natuurlijke wereld is. Hij is een natuurbeschermer."

"Hij is een jager en uit die wereld van jagen en er is zoveel aspecten. Wat ik zo leuk vind aan het personage is dat hij menselijk is. Ook hij heeft gebreken, toch? Kraven is een prachtig personage. Sergei Kravinov is een prachtig personage omdat het iemand is die zichzelf echt begrijpt en zijn gebreken ziet."

"Dit is een personage dat tijden gelden is bedacht. Hij komt nu in een nieuwe tijd, een nieuw tijdperk. Maar ja, wordt hij de jager die we allemaal willen zien? Ja, absoluut. Absoluut," rondde Taylor-Johnson af.

Kraven the Hunter van J.C. Chandor moet in januari 2023 verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair